LUKIER

Obrazek

  • 5 słodzików
  • 1/4 szklanki wrzątku
  • mleko w proszku

Słodziki i mleko w proszku zalewamy wrzątkiem i mieszany do uzyskania gładkiej konsystencji.

Ilość mleka w proszku zależy od tego jak gęsty lukier chcemy uzyskać. Lukier pysznie smakuje podany na cistach, babeczkach… a nawet sam. Palce lizać! Dosłownie 😉

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s