LUKIER

Obrazek

  • 5 słodzików
  • 1/4 szklanki wrzątku
  • mleko w proszku

Słodziki i mleko w proszku zalewamy wrzątkiem i mieszany do uzyskania gładkiej konsystencji.

Ilość mleka w proszku zależy od tego jak gęsty lukier chcemy uzyskać. Lukier pysznie smakuje podany na cistach, babeczkach… a nawet sam. Palce lizać! Dosłownie 😉

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s